home reviste membri intra in retea
                        
metode
arta plastica
terapia prin muzica
dans si miscare
dramaterapie
terapia prin joc
activitati conexe
metode de lucru
practicieni
opinia specialistilor
terapeuti / lucratori prin arte
diverse
discutii
povestiri
stiri din tara
link-uri utile
termeni de utilizare
evenimente
conferinte nationale
seminarii regionale
proiecte
schimb de experienta
Lideri Regionali
Centre Modele de Vizitat


Pentru vechea versiune a site-ului Impreuna click aici!

conferinte nationale


CONFERINTA ANUALA
Ioana Serb - 2010-Aug-10

CALATORII PE CURCUBEU Atasamentul ; teorie, practica, aplicatii

... detalii


A 3-a conferinţă internaţională despre programele prin artă pentru persoanele cu nevoi speciale 10-12 septembrie 2009, Poiana Braşov, România Anna Hotels
Bogdan Ardeleanu - 2009-Oct-6

ĂŽn perioada 10-12 septembrie 2009, a avut loc un eveniment pe cât de important pe atât de necesar şi anume Conferinţa Internaţională „Împreună prin Artă pentru persoane cu dizabilităţi” Ă®n incinta Hotelului “Sport” Grup ANA Hotels din Poiana Braşov.

... detalii


CONFERINTA ANUALA
- 2009-Aug-14

... detalii


“IMPREUNA PRIN ARTA PENTRU PERSOANE CU DIZABILITATI”
- 2009-Aug-14

A 3-a conferinta internationala despre programe de arta pentru persoane cu nevoi speciale 10-12 Septembrie 2009, Poiana Brasov, Romania Hotel Sport, Grup Anna Hotels

... detalii


Conferinţă internaţională
Bogdan Ardeleanu - 2009-Jul-27

A 3-a conferinţă internaţională despre programele prin artă pentru persoanele cu nevoi speciale 10-12 septembrie 2009, Poiana Braşov, România Anna Hotels

... detalii


Conferinta internationala, Impreuna pentru Drepturile celor Marginalizati
Adina Dediu, Asistent Dezvoltare Organizationala, Fundatia Inima de Copil, Galati - 2008-Jun-18

Fundatia Inima de Copil a organizat Conferinta Internationala `Impreuna pentru Drepturile celor Marginalizati` (15-16 Noiembrie, 2007 Galati) in cadrul activitatilor proiectului `Lucrand Impreuna pentru cei in nevoie`, proiect finantat de Comisia Europeana prin Programul Networking- Componenta Societatea Civila- Romania si Bulgaria.

... detalii


Terapii neconventionale pentru persoane cu dizabilitati la Baia Mare
Daniel Filipas, director executiv , asociatia Esperando, Baia Mare - 2007-Dec-18

O conferinta a carei scop - deja indeplinit- a fost sa aduca impreuna manifestari de terapie neconventionala care sa imbunatateasca viata copiilor si adolescentilor cu dizabilitati.

... detalii


15 ani pentru viitor - privind dincolo de dizabilitate
Vanda Florea - 2005-Apr-23

Li se nega dreptul la stimulare, iubire, afectiune, contact fizic, erau legati de paturi pentru lungi perioade de timp, in medii reci si mizere. Salvati Copiii Suedia (Radda Barnen), insa a studiat situatia si a realizat simplul fapt ca daca interventia se va limita doar la institutii si la imbunatatirea conditiilor de viata din acestea, atunci efectul pozitiv pe termen scurt va fi urmat de unul negativ pe termen lung, acela al cresterii numarului de copii cu dizabilitati din institutii deoarece conditiile de viata ar fi devenit cu mult mai bune decat cele pe care le-ar fi putut asigura parintii acasa.

... detalii


Integrare In si Prin comunitate
Luminita Teodorescu - 2005-Feb-24

Noul centru de zi se numeste C.A.R.T.H.A. (Centru de Asistenta pentru RecuperareaTinerilor cu Handicap) si ofera servicii de recuperare, consiliere si socializare la standarde europene, pentru un grup de 40 persoane tinere cu handicap.

... detalii


A doua conferinta nationala “Impreuna prin Arta, pentru Persoane cu Dizabilitati”
Comitetul de organizare al conferintei - 2004-Nov-15

Importanta evenimentului a determinat o buna reprezentare din partea autoritatilor nationale in domeniul persoanelor cu dizabilitati, a protectiei copilului si a Delegatiei Uniunii Europene. Majoritatea participantilor fac parte din categoria celor care lucreaza direct cu persoanele cu nevoi speciale. Sponsorii au fost Ambasada Marii Britanii in Romania si Relief Fund for Romania, UK.

... detalii


“Impreuna prin Arta, pentru Persoane cu dizabiltati”
Cornelia Petcu - 2004-Nov-7

Conferinta de anul acesta si-a propus ca in afara de schimbul efectiv de informatii si metode de lucru, sau de contactele benefice ce se pot crea, sa consolideze reteaua creata si sa centralizeze opiniile si ideile existente despre o eventuala acreditare a ocupatiei de Art terapeut.

... detalii


“E normal sa fi diferit!”
Roxana Damaschin - 2004-Oct-12

In acelasi timp, s-a promovat introducerea in România a celor mai noi instrumente de lucru cu persoanele cu dizabilitati, dezvoltate de American Association for Mental Retardation. Este vorba de scalele de evaluare a nevoii de suport a fiecarei persoane, pe baza carora se definitizeaza programele individuale, planurile personale de servicii, noul concept de lucru fiind planificarea centrata pe persoana.

... detalii


15 ani pentru viitor - privind dincolo de dizabilitate
Vanda Florea - 2004-Feb-12

Li se nega dreptul la stimulare, iubire, afectiune, contact fizic, erau legati de paturi pentru lungi perioade de timp, in medii reci si mizere. Salvati Copiii Suedia (Radda Barnen), insa a studiat situatia si a realizat simplul fapt ca daca interventia se va limita doar la institutii si la imbunatatirea conditiilor de viata din acestea, atunci efectul pozitiv pe termen scurt va fi urmat de unul negativ pe termen lung- acela al cresterii numarului de copii cu dizabilitati din institutii deoarece conditiile de viata ar fi devenit cu mult

... detalii


Creativitate si Drepturile Omului in Terapie, Educatie si Joc
Gabriela Achihai, Presedinte - 2003-Mar-28

Prima conferinta nationala cu participare internationala intitulata “Creativitate si Drepturile Omului in Terapie, Educatie si Joaca” s-a desfasurat in perioada 27 – 28 martie in incinta Muzeului Judetean de Istorie Iulian Antonescu Bacau. Conferinta a fost organizata de FUNDATIA DE SPRIJIN COMUNITAR (FSC). Finantatorii si colaboratorii au fost Uniunea Europeana prin programul Phare Access, Relief Fund for Romania, UK si Muzika Charitable Trust, UK.

... detalii


Creativitate si drepturile Omului in Terapie, Educatie si Joc
Gabriela Achihi, Presedinte - 2003-Mar-27

Declaratia de misiune a conferintei a fost “imbunatatirea calitatii vietii copiilor si adultilor institutionalizati, ingrijitorilor si familiilor, precum si schimbarea de mentalitate si atitudini”.

... detalii


Revista Impreuna
download ultimul numar

user:

parola:
ultimul comentariu:

Barbu Dana
Buna ziua, sunt kinetoterapeut la CSEI brasov si as dori sa stiu cum pot intra in posesia acestei carti. Va multumesc anticipat. Cu stima Dana Barbu
Copilul si motricitatea - Gabriela Petrut Barbu

webmaster