home magazines members join the network
                        
methods
handicraft
music therapy
dance and movement
drama therapy
play therapy
linked activities
practical methods
practitioners
what do the pro say
art workers / art therapists
various
forum
true stories
news from you
useful links
terms of usage
events
national conferences
regional seminars
projects
experience exchange
Regional Leaders
Regional Leaders


Click here to see the previous version of Impreuna website!

Ceva din viata lui Sirius

Adrian tabol
- 2005-Sep-16 -
true stories

De mic sta prin spitale. In prezent este internat in C.R.R.N. Gasteni. Familia l-a uitat de tot. Nimeni nu-l viziteaza. Dar Sirius este optimist si se face iubit de toti cei ce-l incojoara. Nu vorbeste, nu aude, dar ii intelege pe toti. Colaboreaza la diferite activitati in cadrul Centrului deoarece mainile ii sunt bune.

Se numeste Cezar Bernard Sirius si s-a nascut la 25 martie 1986, in com. Tamasi Jud. Bacau. Mama sa, Ecaterina s-a imbolnavit inca din luna a III-a de sarcina, iar Sirus a fost nascut bolnav, diagnosticul medical fiind encefalopatie infantila, cardiopatie congenitala, semianchiloze ambii genunchi.

De mic sta prin spitale, in prezent este internat in C.R.R.N. Gasteni.
Familia l-a uitat de tot, nimeni nu-l viziteaza. Dar Sirius este optimist si se face iubit de toti cei ce-l incojoara. Nu vorbeste, nu aude, dar ii intelege pe toti. Colaboreaza la diferite activitati in cadrul Centrului deoarece mainile ii sunt bune.

Nu de mult a inceput sa confectioneze martisoare si cineva vrea sa-l invete sa coase goblenuri. Este foarte interesat sa faca cat mai multe lucruri si le face cu multa veselie. Nu cunoaste lumea de afara. Centrul pentru el este casa, familia si ceva din viata lui.

your opinion about this subject

name:
e-mail:

full text:


Impreuna Magazine
download latest issue

user:

password:
latest comment:

Barbu Dana
Buna ziua, sunt kinetoterapeut la CSEI brasov si as dori sa stiu cum pot intra in posesia acestei carti. Va multumesc anticipat. Cu stima Dana Barbu

webmaster