home reviste membri intra in retea
                        
metode
arta plastica
terapia prin muzica
dans si miscare
dramaterapie
terapia prin joc
activitati conexe
metode de lucru
practicieni
opinia specialistilor
terapeuti / lucratori prin arte
diverse
discutii
povestiri
stiri din tara
link-uri utile
termeni de utilizare
evenimente
conferinte nationale
seminarii regionale
proiecte
schimb de experienta
Lideri Regionali
Centre Modele de Vizitat


Pentru vechea versiune a site-ului Impreuna click aici!

Despre mine si lucrurile ce imi plac

Alexandru Murvai
- 2007-Dec-12 -
povestiri

`Am multe lucruri de spus si cred ca aici este locul potrivit.`

`Sunt Alexandru Murvai, elev in clasa a VII-a, la Centru Scolar Pentru Educatie Incluziva nr.1 Oradea. Am 17 ani. Eu sunt talentat la golf, la desen si imi place sa navighez pe internet, pe google. Ziua de joi este una placuta pentru mine deoarece atunci ma duc la calculator cu domnul profesor Kiss, apoi vine doamna educatoare Liliana, care imi da o foaie de hartie si ma lasa sa lucrez cum simt eu. Impreuna discutam despre ceea ce am reprezentat in desenele mele. Cand joc golf imi place sa ma imbrac in alb, iar cand sunt pe google ma imbrac in negru. Imi place la internet unde aflu informatii multe despre golf si hoteluri. Sunt bucuros cand pictez sau desenez,` spune Alex.

Alexandru este diagnosticat cu sindrom autist, traieste, dupa cum reiese din cele scrise de acesta, intr-o lume a lui, inteleasa doar de el. Are preferinte pentru anumite activitati si prefera sa stea in preajma anumitor persoane.El are o atitudine ludica, ii place muzica romantica si in special in desenele lui se regasesc imagini ale unor biserici, lumea lui interioara si nedescifrata de ceilalti. Participa cu interes si placere la atelierele de arta desfasurate in unitatea nostra, in cadrul anumitor proiecte de dezvoltare scolara.

Din relatarile doamnei profesor de desen Liliana Sarb, Alex este un talent in acest domeniu, lucru constatat observandu-i lucrarile. Multumiri pentru oportunitatea oferita de a vorbi despre asemenea copii, despre talentul lor ascuns si greu observabil in alte medii decat cel scolar.

Contact:

Email:maiaindrie@yahoo.com


Afis pentru expozitia lui Alex

comenteaza acest subiect

nume:
e-mail:

text articol:


Revista Impreuna
download ultimul numar

user:

parola:
ultimul comentariu:

Barbu Dana
Buna ziua, sunt kinetoterapeut la CSEI brasov si as dori sa stiu cum pot intra in posesia acestei carti. Va multumesc anticipat. Cu stima Dana Barbu
Copilul si motricitatea - Gabriela Petrut Barbu

webmaster