home reviste membri intra in retea
                        
metode
arta plastica
terapia prin muzica
dans si miscare
dramaterapie
terapia prin joc
activitati conexe
metode de lucru
practicieni
opinia specialistilor
terapeuti / lucratori prin arte
diverse
discutii
povestiri
stiri din tara
link-uri utile
termeni de utilizare
evenimente
conferinte nationale
seminarii regionale
proiecte
schimb de experienta
Lideri Regionali
Centre Modele de Vizitat


Pentru vechea versiune a site-ului Impreuna click aici!

Cursuri de formare ca terapeut prin joc si dramaterapeut

Ioana Serb
- 2009-Nov-3 -
stiri din tara

Buna ziua,

Am placerea sa va anunt ca, incepand cu ianuarie 2010 vor incepe cursurile de formare ca terapeut prin joc si dramaterapeut in cadrul Asociatiei de Terapie prin Joc si Dramaterapie din Romania.

Cursurile sunt acreditate de catre Colegiul Psihologilor din Romania, astfel incat la finalul primilor 2 ani studentul va putea fi recunoscut ca si consilier, conform standardelor Colegiului Psihologilor, iar la finalul celor 3 ani va avea statutul de terapeut prin joc si dramaterapeut sub supervizare.

Curricula cuprinde 450 de ore de aplicatii teoretice si practice, 150 de ore de terapie personala si 60 de ore de supervizare.

Dupa finalizarea cursurilor de formare de lunga durata (3 ani), terapeutul sub supervizare va trebui sa acumuleze inca 150 de ore de supervizare (o ora de supervizare la 3 ore de practica) pentru a deveni terapeut autonom.

Pentru inscrierea pentru programul formativ de trei ani, fiecare aplicant trebuie sa trimita un CV profesional cat mai detaliat (in romana si engleza), o scrisoare de motivatie si documentele care sustin declaratiile din CV. Recomandam sa cuprindeti in CV toate experientele de formare in terapie prin joc si in dramaterapie, fie in cadrul cursurilor sustinute de catre Dr. Sue Jennings si colaboratorii acesteia, fie in alte contexte, precum si experientele de terapie/dezvoltare personala precedente sau formari in alte scoli de terapie.

Actele solicitate vor fi trimise pe mail la adresa ion_as@yahoo.com, cu mentiunea « Inscriere formare », pana la data de 05.12.2009.

Interviurile de selectie vor avea loc in cursul lunii decembrie, in Brasov. Vor fi chemate pentru interviu doar persoanele selectate in urma analizei dosarului trimis. Taxa de interviu este de 30 de lei.

Cursurile de formare se vor desfasura in Brasov, incepand cu ianuarie 2010. Pentru detalii legate primul an de curs (program, taxe) va rog sa trimiteti un email la adresa: ion_as@yahoo.com

Pt. persoanele care au urmat pana in prezent cursuri de terapie prin joc si dramaterapie : aceste situatii vor fi discutate si analizate, pe baza dosarului trimis, de catre comisia ATJDR pentru a se decide nivelul de pregatire actual si nivelul de intrare in programul de formare de lunga durata.

In situatia in care aveti nevoie de alte informatii sau clarificari, va rog nu ezitati sa imi scrieti la aceasta adresa de e-mail.

Toate cele bune,

Ioana Serb

comenteaza acest subiect

nume:
e-mail:

text articol:


Eva
Am citit ca inscrierile au fost pana pe 05.12.2009 si ca formarea a inceput din 2010. Ma intereseaza cand va incepe urmatorul grup de formare ca terapeut prin joc.


adina
Care este costul acestei formari de 3 ani/ Adina Buraga, psiholog clinician


Mircela Rosoiu
Ma bucura vestea aparitiei acestui curs de Terapie prin arta acreditat la noi.Eu sunt psiholog clinician si lucrez cu copii si adolescenti in cadrul unui cabinet de Neuropsihiatrie Infantila in Bucuresti.Ma intereseaza daca puteti organiza in viitor si workshopuri in week end -uri. Toate cele bune.


Revista Impreuna
download ultimul numar

user:

parola:
ultimul comentariu:

Barbu Dana
Buna ziua, sunt kinetoterapeut la CSEI brasov si as dori sa stiu cum pot intra in posesia acestei carti. Va multumesc anticipat. Cu stima Dana Barbu
Copilul si motricitatea - Gabriela Petrut Barbu

webmaster