home reviste membri intra in retea
                        
metode
arta plastica
terapia prin muzica
dans si miscare
dramaterapie
terapia prin joc
activitati conexe
metode de lucru
practicieni
opinia specialistilor
terapeuti / lucratori prin arte
diverse
discutii
povestiri
stiri din tara
link-uri utile
termeni de utilizare
evenimente
conferinte nationale
seminarii regionale
proiecte
schimb de experienta
Lideri Regionali
Centre Modele de Vizitat


Pentru vechea versiune a site-ului Impreuna click aici!

Conferinţă internaţională

Bogdan Ardeleanu
- 2009-Jul-27 -
conferinte nationale

A 3-a conferinţă internaţională despre programele prin artă pentru persoanele cu nevoi speciale 10-12 septembrie 2009, Poiana Braşov, România Anna Hotels

Comitetul organizator vă invită să participaţi la acest eveniment important şi să transmiteţi mesajul dumneavoastră oficial despre temele pe care conferinţa le prezintă celor 200 de participanţi.

Vă asigurăm că orice contribuţie făcută de dumneavoastră este foarte apreciată şi va ajuta la dezvoltarea acestui domeniu.

Am dori să faceţi o prezentare de 10 minute în prima zi a evenimentului (10 septembrie – începând cu ora 14) şi vă mulţumim pentru timpul şi interesul dumneavoastră.

Mai jos veţi găsi detalii ale evenimentului.

Durata conferinţei va fi de două zile şi jumătate şi va avea loc în Poiana Braşov, România în septembrie 2009. Conferinţa se adresează profesioniştilor implicaţi în lucrul cu persoane cu nevoi speciale prin diferite forme de artterapie. Vor fi informaţii importante şi implicare din partea persoanelor cu dizabilităţi. Deasemenea se vor desfăşura diferite workshop-uri şi vor prezenta oratori importanţi în domeniu.

Scopul conferinţei este:

- de a împărtăşi şi de a demonstra întrebuinţările artelor în programele destinate persoanelor cu dizabilităţi

- de a arata ce a fost realizat până în acest moment

- de a convinge autorităţile din domeniu despre nevoia introducerii ocupaţiei de “lucrător prin artă combinată” în organigrama instituţiilor.

Conferinţa va include o actualizare a acreditării ocupaţiei de “lucrător prin artă combinată” şi a oportunităţilor de training şi va explora apoi viitorul Reţelei Naţionale de Arte pentru Comunitate “Împreuna”.

Vă rugam sa adresaţi orice întrebare despre conferinţă Fundaţiei de Sprijin Comunitar Telefon 0234 585658, persoana de contact - Bogdan Ardeleanu.

comenteaza acest subiect

nume:
e-mail:

text articol:


elena sonea
Sunt profesor-educator intr-o scoala speciala.Doresc sa particip la conferinta. Programele prin arta pentru persoanele cu nevoi speciale sunt cele mai necesare pentru dezvoltarea si manifestarea acestor persoane in viata de zi cu zi.


renata rose
doresc sa particip la conferinta. cum sa procedez?


BOLFA LORENA ELENA
dores sa particip la conferinta


dragomir mihaela
sunt psiholog, am urmat cursul de initiere "tehnici de lucru prin arte combinate" desfasurat in perioada 27-29 iulie 2009 la Constanta, si mi-as dori daca se poate sa particip la a 3-a conferinta internationala despre programele prin arta pentru persoanele cu nevoi speciale 10-12 septembrie 2009. Va multumesc.


Palade Danut
Am fost contactat telefonic in legatura cu invitatia de a participa la acest seminar, dar nu vad formularul penru a-l descarca. Daca vreti sa ma ajutati . O zi buna


gabriela.secareanu
Orice schimb de experienta este bine venit, de aceea mi-as dori sa particip si la aceasta conferinta.


cucu stanciu carmen
doresc sa stiu de unde pot descarca formularul de inscriere pentru conferinta . am aflat de aceasta conferinta la cursul de initiere "tehnici de lucru prin arte combinate " curs sustinut in Bucuresti in perioada 3-5 august de trainerii : Mariana Diosteanu si Elena Bitleanu . multumesc


Zinca Iulica Elena
Ma numesc Iulica Elena Zinca si sunt psiholog in cadrul DGASPC Buzau. Mi-as dori foarte mult sa particip la A 3-a Conferinţă Internaţională despre programele prin artă pentru persoanele cu nevoi speciale 10-12 septembrie 2009, Poiana Braşov. Va multumpesc anticipat, Cu consideratie, Iulica Z.


barbieru anisoara
ma numesc Barbieru Anisoara, sunt angajata la CSC Cristina, in functia de pedagog de recuperare si as dori sa particip la Conferinta internationala despre programele prin arta pentru persoanele cu nevoi speciale, din Brasov. Va multumesc.


mitrus george
buna ziua. ma numesc Mitrus George, sunt angajat la Fundatia Prietenii Copiilor Alexandria, ca pedagog de recuperare si as dori sa particip la Conferina Internationala despre programele prin arta pentru persoanele cu nevoi speciale de la Brasov. Va multumesc.


dulan marilena
Ma numesc Dulan Marilena, sunt angajata la CSC Sf. Andrei Ploiesti, in functia de pedagog de recuperare, si as dori daca se poate sa particip la Conferinta Internationala despre programele prin arta pentru persoanele cu nevoi speciale, din Brasov. Va multumesc.


popa steluta
Buna seara. Ma numesc Popa Steluta, lucrez la CSC Orizont Constanta, in functia de pedagog de recuperare, a urmat cursul de initiere "tehnici de lucru prin arte combinate" desfasurat in perioada 27-29 iulie 2009 la Constanta, si mi-as dori daca se poate sa particip la a 3-a conferinta internationala despre programele prin arta pentru persoanele cu nevoi speciale 10-12 septembrie 2009. Va multumesc pentru atentia acordata.


oana
sunt interesata sa particip la aceasta conferinta...un formular de inscriere pentru participare?


vacea laura
buna azi am terminat cursul de initiere prin tehnici de lucru prin arte combinate si a fost super am invatat o gramada de lucruri minunate iar din lucruri neinsemnate poti face adevarate miracole pentru beneficiarii nostri as dori sa particip si eu la conferinta internationala de la brasov pentru a invata mai multe lucruri si pentru schimb de experienta va multumesc


Revista Impreuna
download ultimul numar

user:

parola:
ultimul comentariu:

Barbu Dana
Buna ziua, sunt kinetoterapeut la CSEI brasov si as dori sa stiu cum pot intra in posesia acestei carti. Va multumesc anticipat. Cu stima Dana Barbu
Copilul si motricitatea - Gabriela Petrut Barbu

webmaster